woensdag 17 augustus 2022

De Beste Huis Te Koop Ameland Hollum Referenties

De Beste Huis Te Koop Ameland Hollum Referenties. Het is een zeer geliefde plek in de provincie friesland. Hollum is een plaats in de gemeente ameland.

Huis te koop Johan van Zwedenlaan 5 1 9744 DX Groningen [funda]
Huis te koop Johan van Zwedenlaan 5 1 9744 DX Groningen [funda] from www.funda.nl

Bekijk foto's, plattegronden, filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. Hollum is een plaats in gemeente ameland friesland. Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop.

Wil Je Een Huis In Hollum Kopen?


Vrijstaande vakantiewoning te koop ameland. De woning heeft een woonoppervlakte van 131 m 2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 666 m 2. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.

De Woning Is Gebouwd In 1962 En Heeft Een Energielabel F.


Een fijne plek op loopafstand van. Gelegen in hollum ligt deze. Dan kun je bij ons terecht als specialist op het waddeneiland.

(Vakantiepark Boomhiemke) Jan Roepespad 4.


Vakantiehuis de blieke 15 9161 cw, hollum. Deze plaats telt volgens het cbs 3.655 inwoners. Op prachtige locatie aan de rand van het dorp gelegen sfeervolle.

Hollum Is Een Plaats In Gemeente Ameland Friesland.


Koop een huis op ameland. Betaalbaar wonen op ameland in een karakteristieke woning op een fijne plek! Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning.

Je Kunt Hier Niet Alleen Genieten Van Zon, Zee En Strand, Maar Ook Allerlei.


Huizen te koop in hollum. Zoekt u alle rust en ruimte. Een eerste blik op hollum.