donderdag 30 juni 2022

+23 Kleine Muis Zoekt Een Huis Knutselen Ideeën

+23 Kleine Muis Zoekt Een Huis Knutselen Ideeën. Van trea kamps op pinterest. Bekijk meer ideeën over muis, thema, muis knutselen.

Creatieve verwerking bij prentenboek Kleine muis zoekt een huis Muis
Creatieve verwerking bij prentenboek Kleine muis zoekt een huis Muis from www.pinterest.fr

Hieronder zie je wat we allemaal hebben gedaan. · knutsel een huis voor kleine muis waar ook de appel in past · tekenen van een huis voor kleine muis waarin de appel ook past · tekenen van het hol. Kleurplaat van kleine muis op deze site.

Bekijk Meer Ideeën Over Muis, Muis Knutselen, Muizen.


De kinderen snijden de appels in kleine stukjes voor het de pan in gaat. Een mooi huis en een lekkere. Kleine muis zoekt een huis, dat uit de tien boeken gekozen is tot prentenboek van het jaar, wordt het dragende beeld van de campagne.

Bekijk Meer Ideeën Over Muis, Thema, Muizen.


Bekijk meer ideeën over muis, muis knutselen, thema. Bekijk meer ideeën over muis, thema, muis knutselen. Bekijk meer ideeën over muis, muizen, muis knutselen.

Bekijk Meer Ideeën Over Muis, Appels, Thema.


Met wat knip en plakwerk maakt de juf er een appel van :) voila, het resultaat. K;eine muis zoekt een huis. Hieronder zie je wat we allemaal hebben gedaan.

Kleine Muis Zoekt Een Huis Van Juf Marije, Dat Wordt Gevolgd Door 2.242 Personen Op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over muis, muizen, thema. Naar aanleiding van de jeugdboekenweek. 'mmm, wat lekker', zegt kleine muis.

Kleine Muis Zoekt Een Huis,.


Mindmap prentenboek kleine muis zoekt een huis (juftal ) chantal. Knutselen van een huis voor kleine muis : Hebben we deze week rond een prentenboek gewerkt, namelijk: