dinsdag 14 juni 2022

Cool Huis Te Koop Delfgauw Referenties

Cool Huis Te Koop Delfgauw Referenties. Steun oekraïne doneer aan giro 555. Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters, foto's, video's en plattegronden.

huis te koop 2491 Balen Olmen Kromstraat 54 Vansweevelt Makelaars
huis te koop 2491 Balen Olmen Kromstraat 54 Vansweevelt Makelaars from www.vansweevelt.be

De woning is gebouwd in 1998 en ligt in de buurt emerald centrum in delfgauw; Wil je een huis kopen in delfgauw? Vrijstaand, gestoffeerd huis, vlakbij delft!

Met Eerlijke Informatie Over Prijsontwikkeling En Buurt.


Delfgauw · 125 m² · € 4.760/m² · 3 kamers · huis · tuin · gerenoveerd. Geschakelde woning in delfgauw gezien. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een fraaie badkamer.

Steun Oekraïne Doneer Aan Giro 555.


De woning is gebouwd in 2004. Meer dan 150 m² 4 Zo zijn er statige villa’s, sfeervolle panden en mooie karakteristieke appartementen in delfgauw.

Huis Te Koop Leeuwstraat 7 In Delfgauw Voor € 525.000 (149 M²).


Zuidpoldersingel 62 in delfgauw is een eengezinswoning. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Op funda vind je 20 huizen te koop in delfgauw.

Hollandsche Tuyn 50 2645 Hk Delfgauw.


Wil je deze eengezinswoning kopen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt. De afgelopen periode (mei 2022) zijn er veel woningen te koop aangeboden en verkocht in deze regio.

Gelegen In Delfgauw Ligt Deze Fraaie Woning In De Kerkmeesterstraat.


Deze woning is zeer gunstig gelegen tussen delfgauw en pijnacker. Kabel tv, glasvezelaansluiting, mechanische ventilatie, douche. In gewild en groen stukje van oud delfgauw gelegen, gezellige en goed onderhouden 3/4 kamer hoekwoning voorzien van een comfortabele living, ruim opgezette keuken en heerlijk zonnige (zw) achtertuin.