maandag 20 juni 2022

Lijst Van Huis Te Koop Nord Pas De Calais Ideeën

Lijst Van Huis Te Koop Nord Pas De Calais Ideeën. Land zoeken gebruikersruimte plaats uw advertenties taal informatiedienst wie zijn wij? Dit franse onroerend goed object wordt u aangeboden door karine loyez van makelaardij capifrance loyez.

Character House former mill Huizen te Huur in Ramousies, NordPas
Character House former mill Huizen te Huur in Ramousies, NordPas from www.airbnb.be

Meer foto's en informatie beschikbaar Woonhuis te koop in verton. 320 m2 burgerlijk huis met karakter, gerenoveerd, centraal gelegen.

320 M2 Burgerlijk Huis Met Karakter, Gerenoveerd, Centraal Gelegen.


Huis te koop in of nabij haubourdin in de nord voor een bedrag van € 126.000 met een oppervlakte van 55 m2 met 2 kamers. Prachtig gebouwencomplex, gebouwd op 3093m2, bestaande uit een hoofdwoning, een keukenlaboratorium, een grote ontvangstruimte van ongeveer 200m2, een gite en een garage, evenals een bijgebouw. De gemiddelde franimo prijs van een woning widehem bedraagt.

18De Eeuws Kasteel Vlakbij Maubeuge In Een Omheind Park Van 14 Ha Uitzonderlijk 18E Eeuws Kasteel, Gelegen Midden In Het Platteland En Op Slechts 1 Uur Van Lille.


Meer foto's en informatie beschikbaar Hier een overzicht van te koop staande huizen, boerderijen en bedrijfs onroerend goed in o.a. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen.

Huis Te Koop In Of Nabij Douai In De Nord Voor Een Bedrag Van € 171.200 Met Een Oppervlakte Van 100 M2 Met 5 Kamers En Met Een Tuin Of Terrein Van 299 M2.


Kyero is hét portaal voor frans vastgoed, met een breed scala aan huizen van toonaangevende makelaars in frankrijk. De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning (€ 275.000) te delen door de gebruiksoppervlakte wonen (100 m²). Hier ons overzicht van o.a.

Dit Prachtige Kasteel Is Gerestaureerd En Gemeubileerd Verkocht.


Entree, woonkamer van 27,6 m2 met open keuken en badkamer. Franimo is het grootste onroerend goed portaal met betrekking tot te koop staande huizen in frankrijk van geheel nederland. Meer informatie en foto's beschikbaar

Woonhuis Te Koop In Verton.


Meer informatie en foto's beschikbaar Huis te koop ronchin, nord. Entree, dubbele woonkamer met prachtige stijl open haarden, onafhankelijke ingerichte keuken die uitkomt op eetkamer, 7 slaapkamers, 3 badkamers op een perceel van 4095m2 met grote tuin op 3 niveaus en boomgaard, goed.