donderdag 30 juni 2022

Ongelooflijk Huis Te Koop In Mechelen Ideeën

Ongelooflijk Huis Te Koop In Mechelen Ideeën. Er is ook veel bergruimte, op zolder, in vestiairekasten of in de ingemaakte kasten van de drie slaapkamers. Zimmo toont u het ruimste aanbod immo te koop in mechelen (2800), antwerpen

2800 Mechelen
2800 Mechelen from www.immoweb.be

Bekijk alle 3 huizen te koop in mechelen. Op immoscoop vind je het volledige vastgoedaanbod, ook van de makelaars met meerwaarde uit jouw streek. De woning is te koop vanaf 368.000,00 euro.

Deze Woning Is Functioneel Ingedeeld En Biedt Op Het Gelijkvloers Een M.


Bekijk publicaties met foto's, verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers nabij het centrum van mechelen. De woning is te koop vanaf 368.000,00 euro.

Bekijk Alle 3 Huizen Te Koop In Mechelen.


Huis te koop liersesteenweg 133, 2800 mechelen. Gezellige gezinswoning op een toplocatie te mechelen deze mooie woning met twee slaapkamers en een tuin is recent prachtig gerenoveerd en ligt in. U kan een bezoek aan dit eigendom online inplannen in onze via www.copandi.be of contacteer seppe via [email protected] deze recent gerenoveerde (2017) halfopen bebouwing vinden we terug buiten mechelen centrum op de grens met bonheiden.

Staat Je Huis Te Huur Of Verkoop Je Je Appartement?


Op de checklist kunnen hier namelijk veel zaken worden afgevinkt. Centrale handelslocatie aan de stadsrand met visibiliteit en parkeermogelijkheden in de straat. Op immoscoop vind je het volledige vastgoedaanbod, ook van de makelaars met meerwaarde uit jouw streek.

De Origine Is Te Herleiden Naar Begin Vorige Eeuw En Heeft In 2017 Een.


Mechelen · 290 m² · 3.966 €/m² · 4 kamers · 2 badkamers · huis · garage · terras. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Op realo vind je 184 panden te koop in mechelen.

Mailen Foto's | Hoofdkenmerken | Beschrijving |.


Scholen, winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn talrijk aanwezig. De woning is te koop vanaf euro329.500,00. Op enkele minuten wandelen van het station, het vrijbroekpark en centrum mechelen.