zaterdag 18 juni 2022

Ongelooflijk Huis Te Koop Meerhout Ideeën

Ongelooflijk Huis Te Koop Meerhout Ideeën. Staat je huis te huur of verkoop je je appartement? Door de strategische ligging met hoge visibiliteit en woon/werkcombinatie is het een ideaal pand voor een kleine zelfstandige of als investering.

huis te koop in Kasterlee Lichtaart op De Bergen 55 Vansweevelt Vastgoed
huis te koop in Kasterlee Lichtaart op De Bergen 55 Vansweevelt Vastgoed from www.vansweevelt.be

Heylen vastgoed beschikt over een compleet en zeer gevarieerd aanbod aan huizen te koop in meerhout. 60 1 sinds 7 jun. Immo zoekertjes in meerhout 2450 op basis van prijs, slaapkamers en badkamers of kies voor een nieuwbouw.

De Huidige Gemiddelde Prijzen Voor Meerhout Zijn Deze:


Verder is er nog een technische ruimte en toegang tot een kleine kelder. Doch zijn winkels en invalswegen nabij. Immoscoop.be is de snelste weg naar je droomwoning.

De Belangrijkste Invalswegen Zijn Vlot Bereikbaar En Op Slechts 5 Minuten Van Autostrade E313.


60 1 sinds 7 jun. Dankzij onze lokale marktkennis zijn wij ideaal geplaatst om opportuniteiten aan te duiden naar uw wens en weten wij wat er zit aan te komen in meerhout. Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op een hoekperceel van 622 m² te meerhout.

Mooi En Rustig Gelegen In Een Leuke Buurt Nabij Scholen, Winkels, Openbaar Vervoer En Op Fietsafstand Van Het Centrum Van Meerhout.


Rustige, landelijke en kindvriendelijke locatie gelegen in een mooie en groene omgeving. Op immoscoop vind je het volledige vastgoedaanbod, ook van de makelaars met meerwaarde uit jouw streek. Huis te koop in meerhout, 3 slpks.

Het Project Bevindt Zich Op Een Boogscheut Van Het Centrum, Alle Voorzieningen En Heeft Een Goede Verbinding Met Omliggende Gemeenten En De E313.


22 0 sinds 4 jun. De woningen bestaan uit een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer met open keuken en een aparte berging. Verder is er nog een ruime derde slaapkamer (21,59 m²) met eveneens een aparte badkamer en dressing.

Huis Te Koop In Meerhout, 3 Slpks.


Inkomhal, woonkamer, keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer, veranda, toilet, kelder, zolder en garage. Openhuizendag op 11 juni van 09:30 tot 10:30 karaktervolle te renoveren woning met 3 slaapkamers op ca 85 are. Wat verhuring betreft is de.