woensdag 22 juni 2022

Review Van Te Renoveren Huis Te Koop Antwerpen Ideeën

Review Van Te Renoveren Huis Te Koop Antwerpen Ideeën. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping zonder lift in. De woning wordt betreden via een prachtige inkomhal met authentieke elementen die rechtstreeks toegang geeft tot een ruime en lichtrijke.

Woning te koop Ploeglei 8 Kapellen, ref. 1858390 immo proxio
Woning te koop Ploeglei 8 Kapellen, ref. 1858390 immo proxio from www.immoproxio.be

Deze te renoveren vrijstaande woning is rustig gelegen in een doodlopend straat te bonheiden en biedt tal van (herbouw)mogelijkheden (met max van 1000m³). Kortom een woning met tal van mogelijkheden op een goede locatie te zurenborg, antwerpen! Gezien de woning te renoveren is kan je er alle kanten mee uit.

Ruime, Te Renoveren Gezinswoning Met 3 Slaapkamers En Riante Groene Stadstuin Nabij Berchem Station Ligging:


De woning wordt betreden via een prachtige inkomhal met authentieke elementen die rechtstreeks toegang geeft tot een ruime en lichtrijke. Momenteel wordt de bovenverdieping verhuurd tuin en kelder aanwezig naar de inhoud. Budgetvriendelijke, te renoveren gesloten bebouwing in een rustige buurt nabij het centrum ronse!de woning werd reeds voorzien van dubbele beglazing.

Dit Appartement Is Gelegen Op De Eerste Verdieping Zonder Lift In.


Bevindt zich in 2610, wilrijk, antwerpen, provincie antwerpen. Prachtige woning te renoveren met 5 slaapkamers op zeer centrale ligging te antwerpen. Te koop, te renoveren rijwoning in rustige buurt te ronse!

Extra Publiciteit Voor Jouw Pand;


Huis te koop € 250.000 250000€ 3 slaapkamers. Contacteer dewaele om je ideale thuis te kopen. Te koop, te renoveren rijwoning in rustige buurt te ronse!

Dit Appartement Van Ca 111 M² Met Terras Te Koop Bevindt Zich Op De 5De Verdieping Van Goed Onderhouden Gebouw.


3 slaapkamers, 1 badkamer, kelder, voortuin met oprit, mooi aangelegde tuin met tuinhuis, veranda. Dak en deel elektriciteit recent vernieuwd. Zondag 19 juni op afspraak.

Deze Te Renoveren Vrijstaande Woning Is Rustig Gelegen In Een Doodlopend Straat Te Bonheiden En Biedt Tal Van (Herbouw)Mogelijkheden (Met Max Van 1000M³).


Inkomsas, aan de straatzijde woonkamer met annex te renoveren keuken. Bekijk het aanbod in een specifieke regio van antwerpen: Huis te koop te antwerpen (2018) 2018, provincie antwerpen.