vrijdag 15 juli 2022

+23 Huis Te Koop Bilzen 2022

+23 Huis Te Koop Bilzen 2022. Deze woning bevindt zich in hees, een deelgemeente van bilzen. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, de leefruimte met mooie lichtinval, de keuken, badkamer en bergruimte.

Huis te koop Bilzen (+ deelgemeenten) Zimmo
Huis te koop Bilzen (+ deelgemeenten) Zimmo from www.zimmo.be

Ruime woning met 4 slaapkamers nabij het centrum welkom in het mooie en gezellige bilzen. Het stadstuintje heeft een oppervlakte van ongeveer 17m2 en is west gericht. Huis te koop in bilzen € 395.000 (k3cdi) | zimmo

Appartement Te Koop In Bilzen;


Deze woning dateert van 1939 eb werd recent volledig vernieuwd en is ingericht met 4 slaapkamers! Nieuw project bestaande uit 2 luxueuze, energiezuinige woningen met 4 slaapkamers, inpandige garage, overdekt terras, tuin. Nieuwbouw, uitstekend gelegen op een boogscheut van het centrum van bilzen en vlot bere.

Op Het Verdiep Liggen 3 Slaapkamers.


Het stadstuintje heeft een oppervlakte van ongeveer 17m2 en is west gericht. 2 dagen 2 slaapkamers 1 badkamer 162m 2. € 225.000 huis te koop spurkerweg 51, 3740 bilzen.

Op Wandelafstand Van Het Centrum Van Munsterbilzen, Winkels, Scholen, Openbaa.


De tuin is west gericht en voorzien van een buitenberging. 1 dag 4 slaapkamers 1 badkamer 155m 2. Ontdek alle huizen te koop in bilzen (+ deelgemeenten) op zimmo.

Wanneer U De Woning Binnenstapt Komt U Terecht In De Ruime Inkomhal Die Toegang Biedt Tot De Bovenverdieping.


Deze nieuwbouw woning is gelegen in een reeks van drie woningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen in de korte nabijheid. Deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een woonkamer, een keuken, een ruime berging (garage) en een toilet.

Hier Zijn 3 Slaapkamers En Een Badkamer Aanwezig.


Er zijn momenteel 27 huizen te koop in deze gemeente, 1 huizen te huur, 64 appartementen te koop en 7 appartementen te huur. Op zoek naar een specifiek type? Bilzen · 160 m² · 931 €/m² · 5 kamers · 1 badkamer · huis · open keuken · berging · gerenoveerd · garage.