dinsdag 12 juli 2022

Cool Kookworkshop Aan Huis Referenties

Cool Kookworkshop Aan Huis Referenties. In onze kookstudio zijn groepen vanaf 15 personen welkom voor private dining, oftewel een privé diner met eten op niveau. Het kan allemaal op ieder gewenste locatie.

aan huis Dishcover
aan huis Dishcover from www.dishcover.be

Alles wordt live voor u of met u. Keukenvuur is al 10 jaar een begrip in utrecht en omgeving. Je maakt samen met je collega’s, familie of vrienden een heerlijk diner.

Uiteraard Is Er Altijd Een Chef In De Buurt Die Over Uw Schouder Mee Kijkt.


Wil je meer weten over de mogelijkheden van een italiaanse kookworkshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij grotere groepen maak ik gebruik van mijn netwerk van enthousiaste professionele koks. Een kookworkshop aan huis duurt ongeveer 4 uur.

Wij Houden Altijd Rekening Met Jullie Wensen, Voorkeuren En Natuurlijk Allergieën En Overgevoeligheden.


De kosten voor een kookles inclusief koffie, thee en water bedraagt € 65. Kookers.nl is hét organisatiebureau voor live cooking catering, actie in de keuken! Alles wordt live voor u of met u.

Alles Is Mogelijk, Op Grote Of Kleine Schaal.


Onze kernwaarden zijn klantgerichtheid, amusement en kwaliteit. Dan is een kookles iets voor u. Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis.

Organiseer Een Kookparty Tijdens Een Weekendje Weg Op Een Vakantieverblijf, Met De Collega's Op Het Bedrijf Of Gezellig Bij U Thuis:


U kunt zowel creatieve gerechten als traditionele gerechten bereiden. Welkom op de site van kok inhet huis kookstudio, petit restaurant en catering. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Van Kookworkshops Tot Kookdemonstraties, Van Een Ongedwongen Feest Tot Een Privé Diner.


Wij organiseren onze workshops voor verschillende gelegenheden. De bakermat van de europese keuken. Voor een gezellige en leerzame kookworkshop thuis bent u bij kok aan huis klaas culinair aan het juiste adres.