vrijdag 8 juli 2022

Lijst Van Huis Te Koop Hardinxveld Referenties

Lijst Van Huis Te Koop Hardinxveld Referenties. Meer dan 1 maand geleden aangeboden door jaap. Wil je deze eengezinswoning kopen?

huis te koop in Kasterlee Lichtaart op De Bergen 55 Vansweevelt Vastgoed
huis te koop in Kasterlee Lichtaart op De Bergen 55 Vansweevelt Vastgoed from www.vansweevelt.be

Walter helpt mensen zoals jij om beter geïnformeerde beslissingen te maken bij het kopen van een huis door alle feiten op een rijtje te zetten. De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 129 m² en beschikt over 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers; Hierbij wordt geen rekening gehouden met de.

De Woning Heeft Een Woonoppervlakte Van 91 M 2 En Bevindt Zich Op Een Perceel Met Een Oppervlakte Van 180 M 2.


50 woningen in hardinxveld vanaf € 269.000. Woning met groot perceel de vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning (€ 695.000) te delen door de gebruiksoppervlakte wonen (130 m²). Steun oekraïne doneer aan giro 555.

Hierbij Wordt Geen Rekening Gehouden Met De.


Informatie over wie de eigenaar is van een perceel, appartement of garagebox en de laatste verkoopprijs. De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning (€ 225.000) te delen door de gebruiksoppervlakte wonen (69 m²). Meer dan 1 maand geleden aangeboden door jaap.

Vind Het Beste Aanbod Voor De Zoekopdracht Hardinxveld Giessendam.


De woning is gebouwd in 1969 en heeft een energielabel c. De woning beschikt onder andere over. De vraagprijs per m² wordt berekend door de vraagprijs van de woning (€ 300.000) te delen door de gebruiksoppervlakte wonen (129 m²).

De Vraagprijs Per M² Wordt Berekend Door De Vraagprijs Van De Woning (€ 360.000) Te Delen Door De Gebruiksoppervlakte Wonen (104 M²).


Hierbij wordt geen rekening gehouden met de. Steun oekraïne doneer aan giro 555. Rembrandtstraat 47 is gelegen in de buurt.

De Woning Is Gebouwd In 1960 En Heeft Een Energielabel D.


Wil je deze eengezinswoning kopen? De tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 129 m² en beschikt over 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers; Zoek op woningtype, woonoppervlakte, ligging, perceeloppervlakte, vraagprijs, aantal kamersen additionele aspecten als woninglabel of aanwezigheid van een bad.