zondag 17 juli 2022

Ongelooflijk Huis Helden Referenties

Ongelooflijk Huis Helden Referenties. .bent u op zoek naar ruimte en vrijheid met voorzieningen en 6 dagen geleden aangeboden door jaap.

Korenbloem 11, Helden huis te koop [JAAP.NL]
Korenbloem 11, Helden huis te koop [JAAP.NL] from www.jaap.nl

Deze hechte vriendengroep van jongvolwassenen met een beperking willen graag samen een mooie toekomst met begeleiding uitbouwen in het heldenhuis. Dankzij de aanpak van huis voor helden hebben deze jongeren weer een toekomst! Zowel de kern van helden als de kern van panningen zijn op korte afstand gelegen.

Dat Gebeurde Op De N562 In Helden.


'moderne en keurig onderhouden hoekwoning met terrasoverkapping, 3 slaapkamers op de verdieping, een vaste trap naar zolder (met mogelijkheid realisatie 4e slaapkamer) en een vrije achterom. .deze charmante en karakteristieke vrijstaande jaren 30 woning is Tel daarbij op dat de woning super is onderhouden met behoud van de jaren 30 details, wat maakt dat.

Bekijk Bij Bouten Makelaardij B.v.


5 woningen in helden vanaf € 920. 103 m2 wonen 215 m2 perceel 2 slaapkamers. Aanbod makelaars projecten login over ons adverteren contact.

Het Grootste Actuele Aanbod In Nl.


Deze leuke woning is gelegen aan een rustige woonstraat in de jonge en populaire nieuwbouwbuurt 'schrames', om de hoek van een basisschool, diverse speelveldjes en het centrum van zowel helden als dat van panningen. Een vrijliggende garage, tuinkamer (aanbouw), 3 slaapkamers, praktische provisiekelder, doorzon woonkamer met veel lichtinval, gesloten keuken en functionele bijkeuken. Een bestuurder van een bestelauto heeft woensdagmiddag rond 15.30 uur een woning geraakt.

Bongerd 18 Is Gelegen In De Buurt Helden.


Zo kunnen ze werken aan hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid. De woning is gebouwd in 1908. De woning is super gelegen aan een rustige woonstraat midden in helden tegen het centrum aan, maar toch met veel privacy op een perceel van wel.

Dit Is Een Kindvriendelijke Buurt Met Relatief Veel Gezinnen.


Te koop huis in helden, peel en maas. Bevindt zich in 5988 jl, helden, peel en maas, limburg. Koolzaad, 20 5988 jl helden.