zondag 3 juli 2022

Review Van Huis Te Koop Halsterseweg Bergen Op Zoom Ideeën

Review Van Huis Te Koop Halsterseweg Bergen Op Zoom Ideeën. Dit is onder gemiddeld vergeleken met nederland. Via de vestibule bereikt u de hal/entree met stijlvolle.

Huis te koop Hovenierslaan 3 4614 HD Bergen op Zoom [funda]
Huis te koop Hovenierslaan 3 4614 HD Bergen op Zoom [funda] from www.funda.nl

Een bijzonder object op loopafstand van het centrum met zelfs een achterom aanwezig! De woning is super centraal gelegen. De woning beschikt over een ruime leefruimte op de begane grond met.

De Woning Beschikt Onder Andere Over De Volgende Voorzieningen:


'sfeervolle vrijstaande villa filoxenia uit 1907, beschut gelegen met een ruime fraai aangelegde tuin met diverse terrassen waardoor u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. 'aan een rustige straat gelegen sfeervolle jaren 30' villa met 4 slaapkamers en de mogelijkheid voor het creëren van een 5e slaapkamer. Boerevest 26 4611 ep bergen op zoom € 629.000 k.k.

Voor € 2,50 Ontvangt U Binnen Enkele Seconden De Meest Recente Koopprijs Via Sms.


De woning is super centraal gelegen. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Bekijk halsterseweg 223 in bergen op zoom op huispedia.

Halsterseweg 223, 4613An Bergen Op Zoom.


Sibeliusstraat 52 a 4614 vd bergen op zoom € 449.500 k.k. Wilt u de laatst bekende koopsom opvragen van deze woning? 'aanbiedingstekst aan de halsterseweg 301 te bergen op zoom waant u zich in de sferen van weleer in combinatie met de nodige authentieke stijlen en dat alles in een modern jasje met een energielabel c.

De Aanbouw Is Gekoppeld Aan De Woning, Maar Is Ook Separaat Te Gebruiken Als Kantoor/Praktijkruimte Of Bijvoorbeeld Als Mantelzorgvoorziening Of Een B&B.


Bekijk meer huizen in deze buurt. Je bent zo bij de scholen, het stadscentrum, met al haar winkels en restaurants en binnen 5 minuten rijd je op de snelweg. Aan de halsterseweg staat dit keurige huis te wachten op haar nieuwe bewoners.

Halsterseweg 301, Bergen Op Zoom.


Vanuit de keuken en woonkamer is nog een binnenplaats van 17m² bereikbaar. De woning heeft een oppervlakte van 155 m2. Ruime tussenwoning aan de fietsstraat van bergen op zoom.