vrijdag 26 augustus 2022

+23 Efteling Huisjes Bosrijk 2022

+23 Efteling Huisjes Bosrijk 2022. Een toer langs de efteling bosrijk accommodaties, boshuys, dorpshuys, poort. Wees zeker van je sfeervolle vakantiewoning in vakantiepark bosrijk door vroeg te boeken.

Vakantiehuisjes Efteling Bosrijk
Vakantiehuisjes Efteling Bosrijk from www.efteling.com

Efteling bosrijk ligt op slechts 10 minuutjes lopen van de entree van de efteling. Over werkelijk alles is nagedacht, de natuur is prachtig, huisjes prachtig ingericht en het personeel super vriendelijk! Efteling bosrijk is een vakantiepark met 203 huisjes en is 17 hectare groot.

Iedereen Die Verblijft Op Het Vakantiepark Efteling Bosrijk Heeft Altijd Onbeperkt Toegang Tot Het Atractiepark Van De Efteling.


Het landhuys heeft een rustigere ligging achterin het vakantiepark. In 2015 draaide efteling bosrijk een omzet van 16,2 miljoen euro, een stijging van 18,2% ten opzichte van het jaar ervoor. Bij een vakantiepark denk je natuurlijk aan huisjes of bungalows, maar bosrijk heeft ook twee gebouwen met appartementen:

2 Nights / 3 Days At Efteling For 2 Adults And 2 Children.


Enkele huisjes en appartementen hebben speciale voorzieningen voor gehandicapten. Boek met voorkeursligging en kies een huisje in de buurt van de belangrijkste faciliteiten. De huisjes op bosrijk van de efteling.

Een Toer Langs De Efteling Bosrijk Accommodaties, Boshuys, Dorpshuys, Poort.


Je gebruikt een verouderde browser waardoor pagina’s die je bezoekt mogelijk niet functioneren zoals ze bedoeld zijn. Het personeel is echt ontzettend lief. Ontdek de rust en betovering van vakantiepark efteling bosrijk!

Het Vakantiepark Met Huisjes En Appartementen Is Gelegen In Het Bos.


Übernachte in einem stilvollen ferienhaus im dorf (dorpshuys) oder einem luxuriösen ferienhaus im wald. Ontdek alle vakantiewoningen en hotelkamers van vakantiepark efteling bosrijk! Vakantiepark bosrijk, ook wel efteling bosrijk genoemd, is het vakantiepark van de efteling.

Efteling Bosrijk Is Een Vakantiepark Dat Zich Richt Op Meerdaagse Verblijven.


Bosrijk is ideaal om de efteling op je gemak te bezoeken ipv alles in een dag te proppen! Ook is er in het park een grand café en een waterspeelplaats voor kinderen te vinden. Efteling bosrijk huisjes en hotelkamers.