woensdag 10 augustus 2022

+23 Huis 12 Personen 2022

+23 Huis 12 Personen 2022. Wanneer je op vakantie gaat met maar liefst 12 personen, kan het moeilijk zijn de ideale accommodatie te vinden. Wanneer u met meerdere gezinnen op vakantie gaat of met een groep vrienden een woning huurt, dan is nederland uiteraard een handige bestemming.

Huis Huren 12 Personen Met Zwembad
Huis Huren 12 Personen Met Zwembad from maroooze.blogspot.com

De woning bestaat uit twee huizen. Villa oesterdam 12 is extremely spacious and therefore extremely suitable for large and/or multiple families. 200 m2 große villa mit 780 m2 grundstück in der ruhigen urbanisation serra brava, in 3,5 km entfernung zum strand von cala canyelles und 8 km entfernt vom stadtzentrum von tossa de mar.

Wij Hebben Een Groot Aanbod Vakantievilla's Welke Geschikt Zijn Voor Grote Groepen Van 12 Personen.


200 m2 große villa mit 780 m2 grundstück in der ruhigen urbanisation serra brava, in 3,5 km entfernung zum strand von cala canyelles und 8 km entfernt vom stadtzentrum von tossa de mar. Hierdoor is de keuze enorm uitgebreid en kan jij bijvoorbeeld gaan voor een grote bungalow maar ook een luxe villa met privé zwembad als je een vakantiehuis voor 12 personen in nederland wilt. En er zijn 5 slaapkamers aanwezig.

Het Jaarlijkse Familieweekend Is Het Moment Op Met De Hele Familie Samen Te Komen.


Vakantiehuis voor 12 personen in duitsland. Huur een groepshuis voor 12 personen en ervaar een heerlijk weekend weg in één van onze groepsaccommodaties, familieboerderijen of groepswoningen in nederland. Deze vakantiewoningen in duitsland zijn perfect als u op zoek bent naar een appartement of huis voor 12 personen.

Vakantiehuis In Nederland Voor 12 Personen.


Uitkijken op het bos vanuit de jacuzzi! U kunt bij ons ook een vakantievilla in bijvoorbeeld nederland, belgië, frankrijk of italië huren voor 8, 10, 14 of 20 personen. Grote groepen vanaf 12 personen.

De Slaapkamers Hebben Een Eigen Douche En Wastafel.


Wandelen in winterberg, in de wintermaanden kun je er ook skiën of langlaufen.in ostfriesland kun je met de fiets en kano mooie tochten maken door de natuur. Als de groep groter is, kijk dan naar deze. De villa is zeer luxe en comfortabel ingericht en beschikt over onder andere een inloopdouche, ligbad en sauna.

U Kunt Ook Mailen Naar Willy@Teeuwsen.nl.


Met jacuzzi en op loopafstand van het montferlandse bos en het pieterpad. This holiday villa can only be booked by family groups. De ruime woonkamer heeft een gezellige zithoek met open haard (op gas) en flatscreen tv.