dinsdag 9 augustus 2022

Geweldig Huis Kopen Met Zwembad 2022

Geweldig Huis Kopen Met Zwembad 2022. De huurprijzen van dit braziliaans vakantiehuis aan het strand. Dit betekent dat u dus ook gewoon op verlof kunt in deze magnifieke strandvilla.

Huis Met Zwembad Te Koop Portugal
Huis Met Zwembad Te Koop Portugal from rvbangarang.org

U heeft geen nie nummer of spaanse bank. Het huis heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De woning is voorzien van een carport waar plek is voor twee auto’s.

Vind Het Villa Van Uw Dromen Te Koop In Spanje (Met Zwembad).


Het huis is geschikt voor 10 personen en heeft 5. In een rustige buurt, dit huis (stadswoning) van 1173 m², gebouwd in 1975, met een perceel oppervlakte van 5700 m² bestaat uit 7 kamers waarvan 6 slaapkamers en 6 badkamers. De woning is gelegen op het green leaf resort, dit is een rustig gesloten resort met een gezamenlijk zwembad in de wijk abrahamsz.

Dit Bericht Bekijken Op Instagram.


Dit is een voorbeeld van een zwembad dat totaal nutteloos is. De tuin is prachtig groen met veel planten, zowel aan de voorkant als aan. Maar er zijn ook nog andere reden waarom dure zwembaden.

Het Huis Heeft 3 Slaapkamers En 1 Badkamer.


Gefundeerde recreatiewoningen te koop op 'buitengoed drentse vennen'. Met deze temperaturen willen we eigenlijk niets liever dan de hele dag in het zwembad dobberen. Deze 6 huizen met zwembad staan nu te koop.

En Wat Is Er Nu Nog Lekkerder Dan In Je Eigen Zwembad Liggen?


Laat u overtuigen door de kracht van video en vraag naar de mogelijkheden. Fraai zwembad van ruim 71 m2. België ~ wallonië ~ prov.

Deze Charmante Woning Ligt In De Regio Bourgogne (Oost Frankrijk) In Het Departement Saone Et Loire In De Plaats Frontenaud.


Verder is er warm water, 110 en 220 volt elektra, alarmsysteem. Schakel wel een betrouwbare lokale advocaat in. De huurprijzen van dit braziliaans vakantiehuis aan het strand.