donderdag 4 augustus 2022

Geweldig Huis Te Huur Bissegem 2022

Geweldig Huis Te Huur Bissegem 2022. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, een ruime living met een open ingerichte keuken uitgevende op het terras en de tuin, een wasplaats en een kelder. Centraal gelegen woning met 2 slaapkamers en terras in bissegem, opp.

Huis te huur in Merelbeke 850 € Logicimmo.be
Huis te huur in Merelbeke 850 € Logicimmo.be from www.logic-immo.be

15% korting op jouw woonverzekering. Deze renovatie woning is gelegen te bissegem tussen het centrum en het station. Ruim gelijkvloers met inkom, dubbele living, ruime keuken en badkamer aansluitend, ruime koer en terras, droge kelder.

Trendy Instapklare Woning Bestaande Uit Hal Met Apart Toilet En Vestiaire, Super Gezellige Living Met Open En Volledig Geïnstalleerde Keuken Met Zicht.


De woning is als volgt ingedeeld:<br. Bij de woning hoort een garage. Momenteel worden nog de laatste aanpassingen doorgevoerd aan de woning.

Grote Garage Voor 3 Wagens Of.


Alle ruimtes zijn voorzien op de gelijkvloers. Pas je zoekcriteria aan om meer resultaten te vinden. Ruime woning met 2 slaapkamers aan de leie te bissegem.

Bekijk Ons Huidige Aanbod Huizen Te Huur Bissegem Of Bekijk Ook Ons Overige Aanbod Te Huur In Bissegem.


Boven 3 grote slaapkamers en een dressing of badkamerruimte. 180 m² · 4 kamers · 4 kamers · 1 badkamer · huis · open keuken · berging · tuin · garage · terras. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem.

Inkom, Ruime Living, Keuken, Kelder, Garage, Toilet Apart, 4 Slaapkamers, Badkamer Met Toilet.


Huizen te huur in bissegem (8501) lijst; Contacteer dewaele om je ideale thuis te huren. Ruim gelijkvloers met inkom, dubbele living, ruime keuken en badkamer aansluitend, ruime koer en terras, droge kelder.

Huis Te Huur Bissegem, Ref.


Woning gelegen te bissegem nabij bakker, slager en nabij gelegen gemeenten. Deze op te knappen eigendom bevindt zich in een rustige straat, dicht bij alle nodige voorzieningen en uitvalswegen (10 min van cetrum kortrijk en van 5. 3117084, huis te koop in bissegem is offline.