vrijdag 19 augustus 2022

Ongelooflijk Victoriaans Huis Te Koop 2022

Ongelooflijk Victoriaans Huis Te Koop 2022. Onderdelen netjes verpakt in zakken. Victoriaans huis van playmobil te koop.

huis te koop in Poppel op Tilburgseweg 175 Vansweevelt Makelaars
huis te koop in Poppel op Tilburgseweg 175 Vansweevelt Makelaars from www.vansweevelt.be

Te koop, zéér ruime statige. Op onze site kunt uw huis presenteren. De woning beschikt onder andere over de volgende voorzieningen:

Alle Huizen Te Koop In Gavere;


Deze woning wordt sinds 9 juni 2022 aangeboden door vdh wonen; Victoriaans huis van playmobil te koop. Deze halfopenbebouwing te koop in tisselt, willebroek heeft vier slaapkamers, een zuidoostelijk georiënteerde tuin en een ruime garage.

Een Ben Huis Is Een Investering Die Zich Meteen Weer Terugverdient.


Door de grote perceeloppervlakte is de vraagprijs per m² in deze situatie minder geschikt voor het vergelijken. Te koop, zéér ruime statige. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de perceeloppervlakte en eventuele bijgebouwen.

Wandelafstand Van De Zeedijk En Het Strand, Maar Ook Dicht Bij Openbaar Vervoer, Scholen, Winkels En Het Commercieel Centrum Van Middelkerke, Doch Zeer.


Dat is een pak beter voor je portefeuille én het milieu. Aarzel dan niet om contact op te nemen met michiel op 0474 49 21 78 of michiel.vervecken@dewaele.com. Ook benieuwd naar charmant huis te koop in roeselare?

Onderdelen Netjes Verpakt In Zakken.


Wij hebben het, netzoals een appartement, dorpshuis, boerderij of een prachtig te koop staand portugees kasteel. De woning is gebouwd in 1930 en ligt in de buurt schoonveld in vught; Deze woning dateert van 1978 en bevindt zich in een goede staat van onderhoud.

U Kan Deze Woning Bezoeken Op 11/06/2022 Van 9U30 Tot 10U30 Op Onze Openhuizendag.


Badkamer met douche, toilet en lavabo, 3 slaapkamers waarvan 1 met een aparte opberg/dressingruimte. Aanbod van 23.959 huizen te koop in spanje van makelaars en particulieren. Inkomhal dat een woonkamer van 30 m² bedient,.